Gündem

Bahar son fragman, SHOW TV BAHAR 5 BÖLÜM, bahar oyuncuları kimler yer alıyor, BAHAR SON BÖLÜMÜ İZLE, bahar hangi kanalda oynuyor, Bahar 5 bölüm ne zaman

Show TV’nin, MF Yapım imzalı reyting rekorları kıran dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.

Bahar 5. bölüm özeti ve konusu

Geçtiğimiz Salı akşamı ekranlara gelen bölümüyle adını zirveye yazdıran dizinin 5. bölümünden yayınlanan ilk tanıtımı, izleyicilerin merak duygusunu artırdı.

Heyecan ve gerilim dolu yeni tanıtımda, herkes Bahar’ın kalp krizi geçiren Cihan Taşkeski karşısında zorlu anlar yaşayacağını düşünürken, Cihan’ın “Sen benim hayatımı kurtardın, Allah senden razı olsun!” demesiyle şaşkına döndü. Bu zorlu sınavı başarıyla atlatan Bahar’ı bekleyen yeni sürprizler, tanıtıma damgasını vururken; başhekim Reha’nın “Bu hastaneye de asistanlığa da uygun olduğunu düşünmüyorum…” sözlerinden sonra Bahar’ın bu yeni yolculuğunda nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu.

Bahar Oyuncu Kadrosu

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Bahar hangi kanalda ne zaman oynuyor

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!

Arka Sokaklar 667. Bölüm Fragmanı ve Konusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu