Gündem

Aslı Hünel İle Gelin Evi 13 Mart Çarşamba

Show TV’nin fenomen programı ‘Aslı Hünel ile Gelin Evi’nde Konya’nın hamarat gelinleri yarışmaya devam ediyor. Ramazan ayının ilk haftasını tarihi ve kültürel zenginliğiyle bilinen Konya’da geçiren Gelin Evi’nde rekabet ve eğlence bir arada yaşanıyor.

Aslı Hünel İle Gelin Evi Ebru Gürbüz

Aslı Hünel ile Gelin Evi’nin yeni bölümünde; 28 yaşında, 10 yıllık evli Ebru Gürbüz’ün evine konuk olunacak. Rakipleri Ebru Gelin’in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar birçok farklı alanda değerlendirme yapacak. Ramazan ayı boyunca ev sahibi gelinler, iftar için hazırladıkları sofrayı da değerlendirmeye sunacak.

Misafirlerini at üstünde karşılayan, doğa içinde hoş bir sunum hazırlayan Ebru Gelin bakalım rakiplerinden kaç puan alacak?

Haftanın sonunda birinci olan gelin, 50 Bin TL büyük ödülün sahibi olacak! Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bölümüyle 13 Mart Çarşamba günü saat 12.30’da Show TV’de!

Kızılcık Şerbeti 54 reyting kaç, SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ ÖZETİ İZLE, kızılcık şerbeti 55 fragmanı, KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu