Gündem

Aslı Hünel ile Gelin Evi Yeni Bölümü, Beyzanur Uyanık Kimdir, gelin evi 12 mart salı izle, GELİN EVİ BEYZANUR, show tv 12 mart salı gelin evi izle

Show TV’nin ilgiyle izlenen yarışma programı ‘Aslı Hünel ile Gelin Evi’ Konya’dan izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Misafirlerini en güzel şekilde ağırlamak ve en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele veren beş gelinin rekabeti hızla devam ediyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi 12 Mart Salı

Aslı Hünel ile Gelin Evi’nin yeni bölümünde; 23 yaşında, 3 yıllık evli Beyzanur Uyanık’ın evine konuk olunacak. Rakipleri Beyzanur Gelin’in el emeği çeyizini, ev dekorasyonunu, iftar için hazırladığı sunumlarını ve yemek masasını değerlendirecek. Rakiplerine hünerlerini sergilemek isteyen Beyzanur Gelin bakalım kaç puan alacak?

Haftanın sonunda birinci olan gelin, 50 Bin TL büyük ödülün sahibi olacak! Ayrıca her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testini kazanan gelinlere altın, 5 gelinin hafta boyunca ev hanımlığını konuşturduğu beceri oyununu kazananlara ise sürpriz hediyeler verilecek.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, yeni bölümüyle 12 Mart Salı günü saat 12.30’da Show TV’de!

Canon Avrupa, Küresel Eko-Etiketleme Ağı’na katıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu